RijksB&B Heemkerk

 • Huisje "Bohiem"

  RijksB&B Heemkerk
  1 groot 2-persoonsbed, max. 2 pers.
  tarief vanaf € 105,00 per huisje per nacht. 15% korting vanaf 7 nachten
  volledig huisje buitenterras keuken badkamer wifi aparte slaapkamer geen huisdieren niet roken twee personen ontbijtmand 1e ochtend
  vanaf 105
  per huisje per nacht
 • Huisje "Land"

  RijksB&B Heemkerk
  1 groot tweepersoons bed (en 1 slaapbank), max. 2+1 pers.
  tarief vanaf € 110,00 per huisje per nacht. 15% korting vanaf 7 nachten
  volledig huisje afgesloten privétuin keuken badkamer wifi aparte slaapkamer geen huisdieren niet roken extra slaapbank 2+1 personen ontbijtmand 1e ochtend kindvriendelijk
  vanaf 110
  per huisje per nacht

RijksB&B Heemskerk: van alle gemakken voorzien

Op loop- en fiets-afstand van bos, duinen, strand en zee. Dichtbij de steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam staan twee luxe uitgevoerde, stijlvolle huisjes die samen met het hoofdgebouw één monument vormen.

De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, hebben ieder een eigen, karakteristieke stijl en zijn geschikt voor 2 personen, Huisje Land zelfs voor 3 personen (slaapbank in de woonkamer).

Heeft u zin om er (even) helemaal uit te zijn in deze prachtige omgeving, te genieten van een glas wijn met een goed boek, of gezellig spelletjes doen? Echt ontspannen en tijd voor jezelf of elkaar, zonder aanwezigheid van een TV? Dan bent u bent van harte welkom bij Rijks B&B.

Check in is vanaf 14 uur op alle tijdstippen mogelijk.

 

Onze vakantiehuisjes

Op loop- en fiets-afstand van bos, duinen, strand en zee. Dichtbij de steden Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en de Zaanse Schans staan twee luxe uitgevoerde, stijlvolle huisjes die samen met het hoofdgebouw één monument vormen. 

Onze naam is van oudsher RijksB&B, maar eigenlijk zijn we zoveel meer dan een bed and breakfast.
De huisjes zijn volwaardige vakantiehuisjes en van alle gemakken voorzien, hebben ieder een eigen, karakteristieke stijl en zijn geschikt voor 2 personen, Huisje Land zelfs voor 3 personen (slaapbank in de woonkamer).

Heeft u zin om er (even) helemaal uit te zijn in deze prachtige omgeving, te genieten van een glas wijn met een goed boek, of gezellig spelletjes doen? Echt ontspannen en tijd voor uzelf of elkaar, zonder aanwezigheid van een TV? Dan bent u bent van harte welkom bij RijksB&B.